събота, 16 март 2013 г.

40 разтапящи минути на легло масажор Nuga Best в Студио за Масажи Релакс Казанлък!

Подарете на тялото си релаксация и отмора! 40 разтапящи минути на легло масажор Nuga Best! 

Целта на масажа е както релаксиране и тонизиране, така и стимулиране на имунната система.

Чувственост от ново измерение и почивка за цели 40 минути, докато организмът Ви възстановява своето равновесие и повишава тонуса си! Отпуснете се, усмихнете се – доброто настроение вече е тук.

Основни показания при лечебния масаж Nuga Best:

• Нарушения функциите на опорно-двигателния апарат, остеопороза на гръбначния стълб, херния, ревматоиден артрит, деформиращ полиартрит, артрит, натъртвания.
• Вегетативно-съдова дистония, депресивни и астенични състояния, неврози.
• Последствия от травми и нарушения на кръвообращението на главния и гръбначния мозък, начални проявления на недостатъчно кръвоснабдяване на мозъка, епилепсия.
• Артериална хипертония, местни нарушения на системите на кръвообращение със застоен и възпалителен характер, атеросклероза на съдовете на крайниците, хронична венозна недостатъчност, постромботическа болест на вените, мигриращ тромбофлебит, хемороиди.
• Болести на жлъчката и дванадесетопръстника, гастрит, холецистит, панкреатит, ентероколит.
• Тежка пневмония, бронхиална астма, туберколоза на белите дробове, остри и хронически бронхити, фарингити и тонзилити, остри респираторни вирусни инфекции.
• Захарен диабет и последвали го усложнения, увеличаване на щитовидната жлеза.
• Пясък и камъни в бъбреците, пиелонефрит, възпаление на простатата, аденом на простатата, остри и хронически възпаления на яйчниците, миома на матката, гинекологически заболявания.
• Екзема, невродермит, псориазис, в т.ч. псориазен артрит.
• Имунодефицитни състояния.



Мисията на масажно Студио за Масажи "Релакс" Казанлък е да събуди доброто настроение на своите клиенти, защото това е отличен начин за борба със стреса, апатията и умората. В студио Релакс ще откриете приятна предразполагаща, почти домашна атмосфера, в съчетание с най-новите и модерни уреди за поддържане на тялото в перфектна форма.

Класически масаж на цяло тяло в Масажно студио Релакс Казанлък



Класически масаж на цяло тяло в Студио за Масажи Релакс Казанлък


Потопи сетивата си в неописуемо удоволствие с 40-минутен класически масаж на цяло тяло с предложението на студио за масажи Релакс Казанлък!

Хубавият масаж е перфектен завършек и на най-тежкия и напрегнат ден! Намалява стреса и напрежението, ободрява и укрепва тялото, успокоява емоциите, влияе на настроението, подпомага за възстановяване нарушеното равновесие.

С всеки масаж получавате и безплатна консултация и съвети как да се справите с нежеланата болка в опорнодвигателния апарат и да се насладите на пълна релаксация на тялото и душата. Доверете здравето си на студио за масажи Релакс Казанлък - тук ще откриете професионални масажи извършвани от специалист кинезитерапевт.
 

понеделник, 29 юни 2009 г.


Заповядайте в Студио Релакс -
Подарете на тялото си едно релаксиращо удоволствие!
Разполагаме с революционното масажно легло на Nuga Best  НМ 5000, с което се постигат удивителни резултати върху целия организъм. Оборудването работи на клетъчно ниво, като активира механизмите за самовъзстановяване на организма. За всеки човек се съставя индивидуална програма, в зависимост от проблема. Революционни са резултатите при заболявания на опорно-двигателния апарат (остеохондроза, остеоартрози, артрити, сколиози, шипове, радикулит, дори болест на Бехтерев).
 


СТУДИО РЕЛАКС гр.Казанлък предлага масажи и процедури с многофункционално рехабилитационно масажно оборудване. Масажира областта на гръбначният стълб, където най-често се срещат притиснати нервни окончания вследствие на деформация на прешлен. Деблокира нервните окончания, което подобрява състоянието на различни органи и системи. Активизира обмяната на веществата и кръвообращението. Укрепва мускулите в областта на гръбначният стълб. Подобрява се общото здравословно състояние.

 


Революционни резултати при заболявания на опорно-двигателния апарат


Процедурите предлагани в Студио за масажи РЕЛАКС Казанлък показват революционни резултати при заболявания на опорно-двигателния апарат (остеохондроза, остеоартрози, артрити, сколиози, шипове, радикулит, дори болест на Бехтерев).


Също толкова добри резултати има върху заболявания на нервната система - нарушено оросяване (в т.ч диабетна невропатия), различни парези и при деца с ДЦП. Възстановява кръвното налягане и подпомага оздравителния процес след инсулт.

Оборудването се използва при нарушение обмяната на веществата, както и при редица гинекологични проблеми - хронични възпаления, липс-
ваща менструация, безплодие, климактеричен синдром. Използува се за подобряване потенцията при мъжете, както и при хроничен простатит.

С успех работи при заболявания на храносмилателната система - функционални заболявания на жлъчката, хроничен гастрит, дискинезии и др.

Студио за масажи РЕЛАКС Казанлък разполага със специални наколенки и килим от турманий и магнити


Наред с масажното легло СТУДИО РЕЛАКС разполага със специални наколенки от турманий и магнити, които имат обезболяващ и противовъзпалителен ефект, като нагряват ставите, отпускат мускулите, подобряват кръвообращението, снабдяват тъканите с кислород и хранителни в-ва. Наколените способстват за възстановяване на ставните връзки и хрущяла.

-->

СТУДИО РЕЛАКС разполага и с турманиев килим, който се използува за намаляване нивото на кръвната захар и високото кръвно. При деца се препоръчва от 30 ден на раждането, като изгражда силен имунитет и подпомага организма в борбата с респираторните заболявания.